Anti Spam

Onze geuren

Het brede scala van geuren

Geuren Informatie Geuren

ADVIES AANVRAGEN

Na aanvraag neemt een van onze adviseurs zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geurbeleving

Geurbeleving kan het (koop-) gedrag van klanten en medewerkers positief beïnvloeden. Uitstekend geschikt voor alle soorten branches van recreatie, horeca, hotels, scholen tot de openbaar vervoer en transportsector.
De keuze in aroma geuren van Perfect Geur maken het mogelijk voor elke doelgroep en leef/werkomgeving een goede keuze te maken in het geurtype. Verkeerde keuze in de geur gemaakt? Lossen we samen met u op. Een paskamer moet immers anders ruiken als een wachtruimte bij de tandarts of in een lunchroom.

Welzijn

Wellness

Gastvrijheid

Hospitality

Kleinhandel

Retail

Vrije tijd

Leisure

Transport

Transport

AQUA
DRINKS
FOREST
WELLNESS
NATURE
FRESH FRUIT

GEUR CATEGORÏEN

Aqua Sea Water, Mountain water, Washlotion
Drinks Coffee, Thee, Lemonwater, Fresh Juice
Forest Wood, Moist
Wellness Lavandel, Rosemary
Nature Meadow, etc

DE PERFECT(e) GEUREN

De aroma geuren van Perfect Geur maken gebruik van een geavanceerde micro - diffusietechnologie. Deze zet vloeibare aroma’s om tot kleine deeltjes die zo een fijne mist vormen en onmiddellijk in de lucht verspreid wordt. De 100% natuurlijke oliegeuren zijn zo ontworpen om de efficiëntie van geurverspreiding te maximaliseren en kunnen grotere gebieden parfumeren met meer intensiteit. Dit zonder het gebruik van warmte, alcohol,drijfgas en schadelijke chemicaliën!

De hoogtechnologische geurmachines zijn gemakkelijk te gebruiken. Het apparaat werkt meteen wanneer u het aansluit op een stopcontact. De werking kan volledig worden aangepast aan de specifieke behoeften van uw bedrijf. Het systeem bevat patronen die zeer eenvoudig te vervangen zijn.

ONTDEK JE GEURHANDTEKENING

Vraag direct advies aan Advies aanvragen